En browser hilsen

Så er det tid til opdatering, igen

Det ene program efter det andet kalder på at du trykker “ja tak” “opdater”, “hent”, “installer “og så videre. Hvad gjorde vi før computeren, tænker jeg tit.

Så kan program versionen ikke samarbejde med styresystemet og så – er der atter fundet huller i sikkerheden…åh hvor er det bare besværligt.

Men okay, jeg har lige fået opgraderet og opdateret, hvilket har taget en forfærdelig tid at geninstallere alting, og man skal jo huske at gemme indstillinger, fonte, for ikke at tale om favoritsiderne i browseren. Og når man som jeg, har flere browsere til forskellige formål, puha jamen jeg bliver helt rundtosset og lettere irriteret, for at udtrykke det mildt. pst filer andre filer sikkerhed og…pyyyyh.

Så går der lidt tid og en dag kommer alt det automatiske og gør mig venligst opmærksom på at min browser ikke er den seneste udgave, og at det halter med sikkerheden.

Hmnnn, okay jeg trykker på hent, download, udpakker og starter installation af den nye version. Det går jo af sig selv, og jeg stoler på processen…

Jeg lukker browseren, og da jeg åbner igen kommer der en besked som redder min dag, der bekræfter mig i at være sjov, klog og good looking 😉 tænk sådan en lille besked gør en forskel lige i dag – tak Firefox.

Hav det rart 🙂

About the author

Comments

Hvad synes du om det du har læst?

%d bloggers like this: