En hund som fotomodel

Vores hund blev spurgt om den ville være model på prøve
-det kunne den ikke lige forholde sig til.

Men når man bare er 1½ år og i lømmelalderen, er det jo en meget god chance for at øve lidt af hvert, ud over det man ellers træner i dagligdagen.
Derfor blev den beslutning taget for ham, Selvfølgelig skulle han da prøve det.

Brugshund

Sådan en rigtig landbohund, lige ind i et fotostudie. En udfordring på lige fod med en tur i midtbyen. Enzo fulgtes med Caroline til Bestseller.
Som hundeejer kan man godt være en smule skeptisk, og synes at det er noget underligt noget at byde sin hund, især fordi den så pludselig skal klædes ud, have solbriller på, hat og tøj og sidde pænt, smile, holde munden lukket, ja … og posere for andres skyld.

udtryk gør indtryk

Fokus

Og det er meget muligt at fotografen har fokus på tøjet – og på selve måden hunden ser ud imens den er iklædt smarte menneske klæder (i mine øjne ser det fjollet ud) Men sådan er det.
Da de kom hjem fra fotojob, rapporterede de at alt var godt, Enzo havde opført sig eksemplarisk.

Resultat

Da jeg fik resultatet, klippede jeg tøjet fra, på nogle af billederne
og så fremtrådte de forskellige udtryk – som giver forskellige indtryk.
Her bare et udpluk med 3 billeder og udtryksfulde øjne. Den dejligste hund i verden!
Hvor vidt virksomheden anvender billederne i reklame eller ej, er for mit vedkommende ligegyldigt, jeg ser på nogle helt andre ting hos min hund.

Opgaven og træningen

Hunden klarede opgaven rigtig flot
og der kom nogle gode billeder ud af det, samtidig fik hunden lov at gå på besøg på kontorer, gå på nye trapper, blive midtpunkt, møde andre hunde i nye og ukendte rammer, løfte ben op af en dørkarm(!!!) sådan lige for at markere hvem der pisser højest !!!
Alt i alt, en god tilføjelse til den almene hundetræning.

Og her bagefter kunne det også have været rigtig sjovt at have det hele på film. Men nå, jeg har ham til hverdag, med alt hvad det indebærer  🙂

Det billede som skal afslutte indlægget, var et ups, men bestemt godt fanget af fotografen.

Midt i glæden over at have så dygtig en hund med sig på job, en hund som tålmodigt finder sig i at blive iklædt solbriller, kasket, jakke sweatshirt… sidde og vente kigge her, kigge der, ligge helt stille, være påklædningshund, og glemme de andre smarte tricks som at spille død, og bukke 😉 trille rundt og springe Enzo-style (noget med at sætte af boing som fjeder på bagben og lande med fjeder på bagben)… så:
Tilbage til  afslutningen
– ja så skal hunden da have et kys.

Endnu et udtryk

–  det blev til endnu et udtryk der gør indtryk 🙂
Og vi der bor sammen med hunden har simpelt hen grinet så tårene har flydt, hvor er det bare et af de typiske udtryk, som gør så dybt indtryk, at vi elsker vores hund, bare endnu mere 😉

hunde kysseri

“Så nu skete det, hun kysser mig igen”

Ikke så underligt, at vi der har hund kan have tendens til at behandle den som et menneske.

Hav det rart 🙂